Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen 1. Antalya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü 3x3 Sokak Basketbolu rekor katılımla sone erdi.

10-12 Ağustos tarihleri arasında Antalya Spor Salonu önünde gerçekleştirilen 1. Antalya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü 3x3 Sokak Basketbolu turnuvasına Küçükler,Yıldızlar,Gençler kategorisinde 150 basketbol takımından yaklaşık  bin sporcu katıldı. Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ilk defa gerçekleştirilen  1. Antalya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü 3x3 Sokak Basketboluna takımlar ve aileler yoğun ilgi gösterdi. Derece alan takımlar Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, AGSİM Spor Müdürü Yavuz Gürhan, Basketbol İl Temsilcisi Soner Yasak ve sporcuların aileleri tarafından kupa ve madalyayla ödüllendirildi. 

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, Yetenekli gençlerimizin kazandırılması açısından İlk defa İl müdürlüğümüz tarafından yapılan 3x3 Sokak Basketbolu etkinliği Antalya’nın  en önemli organizasyonlarından biri olarak öne çıkıyor. Burada mücadele eden takımlar arasında en iyi  sporcular var. Yeteneklerini sergileyen sporcular geleceğin yıldızı olacak ve en iyi takımlar arasında yerlerini alacaktır dedi. Ayrıca Hacıcaferoğlu, derece alan tüm sporculara ve antrenörlerine başarılar diledi.