DF 2017 Yüksek İrtifa programında yer alan Lenin,  Korjenevskaya ve İsmail Somoni tırmanışlarına katılan dağcılık sporcuları, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu’nun makamında gerçekleştirilen ziyarette Türkiye Dağcılık Federasyonu Antalya İl Temsilcisi Buğrahan Bozkurt hazır bulundu.

Türkiye’nin her bölgesinden gelen  12 dağcılık sporcusu  12-14 Ağustos tarihleri arasında DF 2017 Yüksek İrtifa programında yer alan Lenin,  Korjenevskaya ve İsmail Somoni dağına tırmandı. Antalya’yı temsil eden dağcılık sporcusu Semra Keskin (6400 m) yükseklikte  Lenin Dağı zirvesine çıktı.  Korjenevskaya ve İsmail Somoni dağına, tırmanan Cemal Zerepcan (7105m), Cihan Yıldırım (7495m) yüksekte gösterdikleri başarılı performansla zirveye ulaştı.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, Dağcılık faaliyetlerinin son yıllarda  ülkemizde ve dünyada ivme kazandığını ve Antalya’nın da bunda katkısının büyük olduğunu belirtti. Kendisine gösterdikleri anlamlı ziyaret için dağcılık sporcularına  teşekkürlerini sundu.