Muay Thai ve Kick Boks’ta Dünyada ve ülkemizde başarı elde etmiş sporcular Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Muay Thai Milli Takım antrenörü Mehmet Aygün, Tayland 2017 Muay Thai Dünya Şampiyonasında Dünya İkincisi  Tubahan Açıkbaş, 2017 Kick Boks Türkiye şampiyonasında birinci, Nevşehir Muay Thai Şampiyonasında Şakir Bakirov ikinci, Rüstem Zabitov’un ise üçüncü olduğunu belirtti. Aygün Kick Boks ve Muay Thai’de sporcuların şampiyonalara en iyi şekilde hazırlandıklarını ülkemizde ve Dünya’da spor adına önemli başarılar elde etmek istediklerini söyledi. 

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, Kick Boks ve Muay Thai branşlarında Antalya sporcularının  Dünya’da ve ülkemizde önemli başarılar elde ettiğini ve bu sporların hızla geliştiğini söyledi. Sporcuların ve antrenörlerinin kendisine göstermiş olduğunu anlamlı ziyaret için teşekkürlerini sundu. Ziyaret Toplu çekilen fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.