Sakarya'da düzenlenen 7. Uluslararası 30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası Judo Turnuvası'nda  derece alan sporcular  Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Türkiye Judo Federasyonu ile Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce Serdivan ilçesindeki Sakarya Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya Türkiye'nin yanı sıra Fransa, Yunanistan, Azerbaycan, Türkmenistan, Suriye, Kırgızistan, Kazakistan, Ukrayna, Irak, Gürcistan ve Rusya'dan yaklaşık 13 ülkeden 700 sporcu katıldı. Antalya Alanya Adına yarışan sporcumuz Batuhan Kaplan bir altın bir gümüş Mikail Romanov  bir altın Samet Kalkık 2 bronz madalya kazandı.

30 Ağustos Zafer Haftası Uluslararası judo Valilik Kupasına 5 sporcu ile katılmış, hem Ümitler hem Gençler Kategorilerinde 2 Altın 1 Gümüş 2 de Bronz madalya alarak erkeklerde Antalya'yı sırtlamış ve ilimize üçüncülük kupasını getirmiştir.  Judo’da  sporcularımız Antalya adına yarışıp önemli başarılara imza atıyor bu durumda Judo’nun  her geçen gün geliştiğini gösteriyor dedi.  Hacıcaferoğlu, turnuvada başarılı olan sporcuları tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.