Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Taekwondo İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan 2017-2018   yılı Taekwondo 2. dönem kuşak terfi sınavı, 10 Bin Kişilik Spor Salonunda gerçekleşti.

10 Bin Kişilik Spor Salonunda yapılan Taekwondo 2. dönem kuşak terfi sınavına minikler, yıldızlar, gençler kategorisinde 200 sporcu katıldı. sporcu ailelerinde katıldığı 1. dönem kuşak terfi sınavında öğrenciler Taekwondo gösterisi sundu. Miniklerin tahta kırma gösterisi aileler tarafından ilgiyle izlendi. 

Antalya’da Taekwondo sporunun  her geçen gün geliştiğini belirten Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu,,” Öncelikle kuşak sınavlarına katılım gösteren öğrencilerimizi ve ailelerini kutluyorum. Bizler Taekwondo’da sevgi ve saygı çerçevesinde geleceğe umutla bakabilen yetenekli sporcular yetiştirmek istiyoruz. İnşallah buralardan yetişen yetenekli sporcularımız bayrağımızı uluslararası arenada en iyi şekilde dalgalandıracak. Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz kuşak sınavımızda başarı elde eden tüm öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum” dedi.