Antalya Özgecan Aslan, Cavide ve Faruk Kadam, Alanya  Gençlik Merkezi,  bağımlılıkla mücadele kapsamında ’’Ok Yaydan Çıkmadan’’ projesi ile gençlerle buluşmaya devam ediyor. 

Antalya Özgecan Aslan, Cavide ve Faruk Kadam, Alanya Gençlik Merkezinin Gençlik Liderleri ile birlikte koordineli şekilde yürütülen bu çalışmalarda ‘‘AMBAUM’’, ‘‘AYBUDER’’, ‘‘AMATEM’’ gibi çeşitli kurum ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yapılıyor.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, “Günümüzde bağımlılığın sosyolojik ve psikolojik çöküntülere yol açtığı, 14-29 yaş aralığındaki gençlerin sorumluluk bilincini kaybederek maneviyatının zayıfladığı görmezden gelinemeyecek kadar mühim bir gerçektir.

Gençlik Merkezlerimiz, yapmış olduğu projeler ve faaliyetler ile gençleri bilinçlendirmek, farkındalık yaratmak ve kaybedilmeye yüz tutmuş toplumsal değerleri yeniden kazandırmak amacıyla sportif, kültürel ve sanatsal çalışmalar yaparak gençlerimizi yeniden topluma kazandırmak için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. ‘‘Ok Yaydan Çıkmadan’’ projesinin amacı ilimizde bir yıl süre ile uygulandıktan sonra ülkemiz geneline yayılan bir proje haline getirebilmektir” dedi.