Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen  Sprint ve  Mesafeler Branşı Atletizm Milli Takım Hazırlık Kampı, Antalya’da başladı.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, Sprint ve  Mesafeler Atletizm branşında ulusal ve uluslararası şampiyonlar  için   hazırlık kampında çalışmalarını sürdüren 90 sporcuyu ziyaret ederek moral verdi.

Atletizm Milli Takım antrenörü nezaretinde Zeytinköy Atletizm ve Akdeniz Üniversitesi Atletizm tesislerinde 22 Ekim’de  başlayan ve 11 Kasım’da  sona erecek  olan kampta, bütün sporcuların hırslı oldukları gözlendi. Sprint ve  Mesafeler Branşı Atletizm Milli Takımının  Kamp müdürü Haluk güven, Yıldız, Genç, Büyük yaş kategorisinde 90 sporcunun kamp çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ve milli sporcularının hedeflerinin ulusal ve uluslar arası şampiyonlarda başarı olmak olduğunu söyledi. Güven,  kamp çalışmalarımız çok verimli geçiyor. Antalya’da kamp yapmamız için tüm olanakları sağlayan Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, “Ulusal ve uluslar arası şampiyonalara katılan iyi bir sporcunun  hedefinde en yüksek performansı  gösterip, iyi sonuçla dönmek vardır. Sporcu için başarı, inanmak ve kazanma arzusundan geçer. Antalya’da hazırlık çalışmalarını sürdüren Atletizm Milli Takım sporcularının gösterecekleri en iyi performans şampiyonalarda  kazanacakları ödülü olacaktır" dedi.