Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan yardımcısı Halis Yunus Ersöz ve Antalya Valisi Münir Karaloğlu Antalya’da kamp yapan Bedensel Engelliler Okçuluk Milli Takımını ziyaret etti.

Bedensel Engelliler Okçuluk Milli Takımı  kamp hazırlıklarını Antalya’da aralıksız sürdürüyor. Hasan Basri Hancı, Özcan Ediz, Ebru Eser’in antrenörlüğünü yaptığı milli takımda  5 V1 Makaralı Yay, 5 Makaralı Yay, 6 Klasik Yay’da toplam 16 sporcu Nisan ayında Fransa’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası ve 2020 Paralimpik Tokyo Olimpiyatlarına hazırlanıyor.

Bedensel Engelliler Okçuluk Milli Takımının kamp çalışmaları hakkında antrenörlerinden bilgiler alan Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halis Yunus Ersöz, Avrupa Şampiyonası ve 2020 Paralimpik Tokyo Olimpiyatlarında millilerden altın madalya beklediklerini ve kendilerine güvendiklerini söyledi. Sporun birleştirici, zenginleştirici ve iyileştirici etkilerini ön plana çıkarmak için herkese iş düşmektedir” Hem Spordan Hem Zihinden Engelleri Kaldıralım”  diye konuştu. Milli sporcuların 3 Aralık Engelliler günü kutladı.

Bedensel Engelliler Okçuluk Milli Takımı sporcuları Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan yardımcısı Halis Yunus Ersöz ve Antalya Valisi Münir Karaloğlu’na hediye verdi. Ziyaret çekilen fotoğraf çekimiyle sona erdi.