Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Antalya Gençlik  ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, “ Ülkemizde Sevinç, paylaşma, kaynaşma ve yardımlaşmanın birlik ve beraberlik içinde en güzel sebeplerinden olan Kurban Bayramı’nı kutlamanın mutluluğu ve sevincini yaşamaktayız.Manevi kültürümüzün temel taşlarından olan bayramlarımız vesilesiyle, birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve saygı bağlarımız kuvvetlenmekte, milletçe kendimize, çevremize ve yakınlarımıza karşı sorumluluklarımız hatırlanmaktadır.

Bayramlar kin, nefret ve düşmanlık gibi kötü duyguların köreltilmesine, insanlar arasında kardeşliğin canlanmasına, birlik ve beraberliğin pekişmesine, sevinç ve kederlerin paylaşılarak milletçe el ele, gönül gönüle, hep birlikte olmamıza vesiledir.

İnsanları birbirine yakınlaştıran, aynı duygu ve düşüncelerle buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve beraberliği sağlayan bu özel günlerde, başta yakınlarımız olmak üzere, kimsesizler, yaşlılar, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız ziyaret edilerek gönülleri alınmalı yalnızlıkları hissettirilmemelidir.

İnanıyorum ki, bu bayramda da bu ruhu gösterecek, birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılacak; kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir bayram geçireceğiz.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm herkesin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım”.
 
 

                    Yavuz GÜRHAN
ANTALYA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ