Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya Alaaddin Keykubat Gençlik Kampını ziyaret etti. Gençlerle bir araya gelen  Vali Ersin Yazıcı, gençlerle ok attı, gençlikle söyleşi programında gençlerden gelen soruları cevapladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın belirlediği önlemler çerçevesinde, 25 gencin bulunduğu kamp alanında incelemelerde bulunan Vali Yazıcı’ya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan ve beraberinde bulunan protokol heyeti eşlik etti. 

Gençler sosyalleşiyor

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Vali Yazıcı’ya Türkiye’nin dört bir köşesinden gelen gençlerin hem kaynaşmasını, hem de ilimizin güzelliklerini görme fırsatı sağladığını söyledi ve Alaaddin Keykubat Gençlik Kampı hakkında bilgi verdi. Gürhan, “Gençlik kampında sportif ve eğitsel gençlere sunulan imkanlarla hem tatillerini geçirdikleri hem kendilerini geliştirdikleri, hem de güzel arkadaşlıklar kazandıkları”söyledi. 


Ülkemizde güçlü ve kararlı gençler yetişecek

Gençlikle Söyleşi programında Antalya Valisi Ersin Yazıcı, gençlere mesleki tecrübelerini anlattı ve gelecekteki  eğitim planlamalarına ilişkin paylaşımlarda bulundu.Vali Yazıcı, Gençlik kamplarının sosyal uyum projesi kapsamında gençlerin eğitsel ve kültürel faaliyetler içinde kişisel öz benliklerini geliştirerek geleceklerinde daha akılcı ve daha güçlü kararlar almalarında yol gösterici bir unsur olacağını belirtti.

Vali Yazıcı, “Ülkemizin çeşitli illerinden gelmiş ve aynı çatının altında aynı kazandan yemek yiyen gençler olarak Türkiye Cumhuriyeti çatısının altında birbirinize hoşgörü ile yaklaşıp, birbirinizin güzelliklerini ön plana çıkararak ömür boyu sürecek arkadaşlıklar kuracaksınız. Böylece hem kendi, hem toplumumuzun hem de devletimizin yaşantısında çok önemli hizmetlere imza atacaksınız" dedi.