Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl içinde en az 1 milyon kişiye yüzme öğretilmesi hedefiyle yola çıkılan ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi, ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Antalya’nın Manavgat İlçesinde tüm hızıyla sürüyor. 

Manavgat’ta Açık ve kapalı yüzme havuzlarının yanı sıra denizde devam eden yüzme kurslarına ilgi sürekli artıyor. Antalya’da pandemi kurallarına titizlikle uyularak, antrenörler eşliğinde yapılan kurslarda,çocuklar yüzme öğreniyor.Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesine destek veren,Manavgat Side Sunprime otel yaz kış boyunca otel havuzunu hizmete açtı. Çocuklar, kışın 25-26 derece sıcaklıkta açık ve kapalı  havuzunda yüzme öğreniyor. 

Örnek davranış

Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesine gönülden destek veren Manavgat Side Sunprime otelin işletmecisi Aydın Barut, şu açıklamalarda bulundu. Manavgat ilçemizde havuz görmeyen ve yüzme bilmeyen bir çok çocuğumuz var. Biz otelimizin havuzunu çocukların yüzme öğrenmesi için açtık. Umarım  bu özenli  davranış diğer otellerimiz içinde örnek teşkil eder ve bir çok çocuğumuz yüzme öğrenir”dedi.