Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Bursa’da yapılan ve Türkiye’nin en iyi atletlerinin yer aldığı Büyükler ve U23 Türkiye Şampiyonası’nda Antalya’yı başarıyla temsil eden sporcuları ve antrenörlerini makamında ağırlayarak tebrik etti.

Türkiye Atletizim Federasyonu Antalya  İl Temsilcisi Haluk Güven 4-6 Haziran'da Bursa’da yapılan ve Türkiye’nin en iyi atletlerinin yer aldığı Büyükler ve U23 Türkiye Şampiyonası hakkında bilgi verdi.

Güven, Elif Polat 400 Metre Tu¨rkiye S¸ampiyonu, Emre Go¨ktu¨rk  200 Metre Tu¨rkiye ikincisi ve100 Metre Tu¨rkiye üçünçüsü Ömer Bakır Uzun Atlamada Türkiye ikincisi, Berfin Boduç 400 Metre engelli U23 Türkiye ikincisi olurken Erdal Çarıkoğlu, Onur Özdemir,Remzi Aksu,Yasin Ayten 4x400 Bayrak yarışlarında takım halinde birinci oldu. Ayrıca Güven, Gaziantep’te yapılan Atletizim Geliştirme projesinin finallerinde yarışan Özge Özaşık’ın 2000 metre koşularında sekizinci olduğunu Atletizim Milli takımına seçildiğini söyledi. 

Güven, Yavuz Gürhan’ın atletlere gösterdiği ilginin kendileri için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu söyledi. Sayın Müdürümüz, sürekli sporcularımızın durumuyla ilgili bizlerden bilgi aldığı gibi, her fırsatta da onlarla bizzat konuşarak, desteğini göstermektedir. Kendisi sayesinde büyük bir ivme kazanan Türk sporu, Ulusal ve Uluslar arası  yarışmalarda bunun karşılığını alacaktır. Biz de var gücümüzle bu desteğe layık olmak için çalışıyoruz. Atletizme verdiği destek için Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yavuz Gürhan’a bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Büyükler ve U23 Türkiye Şampiyonası’nda atletlerin başarısının kendisini mutlu ettiğini söyledi. Gürhan ziyaret sonunda sporculara spor malzemesi hediye etti.