Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, “Gençlere Sınav Öncesi Moral Motivasyon Kampı Duacı Alaaddin Keykubat  Gençlik Kampında Moral Motivasyon Kampı gerçekleştirildi. 

Antalya’nın ilçelerinden katılım sağlayan gençlere, Üniversite sınavı öncesi stresten uzaklaşmaları amacıyla motivasyon kampı düzenlendi. Kampa katılan gençler, Özgecan Aslan Gençlik Merkezi liderleriyle birlikte golf,tenis,dart, geleneksel Türk okçuluğu,bocce,mas güreşi,matrak,halat,halı  saha, voleybol,basketbol, koordinasyon parkuru gibi çeşitli etkinliklerde spor yaptı. Ayrıca sınavda huzursuzluk, endişe, tedirginlik, sıkıntı, başarısızlık korkusu sınav kaygılarını yenme üzerine uzman psikolog tarafından gençlerle görüşmeler yapıldı.

 Antalya Gençlik ve Spor  İl Müdürü Yavuz Gürhan, gençlerin sınav kaygılarını biraz olsa da dağıtmaları ve stresten bir an olsun uzaklaşmaları için, kamp düzenliyoruz. Gençler gelecek için emin adımlarla ilerlemelidir. Yaşanabilir bir gelecek için katılımcı, yaratıcı, inançlı gençlere ihtiyacımız var. Kamplarımızda, kardeşlik iklimi etrafında toplanmak, insan ve doğa sevgisinin felsefinde felsefede buluşmak önemli bir güçtür. Gençlerden gelen olumlu geri dönüşlerle bunu başardığımızı düşünüyorum dedi. Ayrıca Gürhan, gençlik merkezlerinde ücretsiz olarak gerçekleştirilen sosyal kültürel sanatsal ve sportif faaliyet içimn gençlere davette bulundu.