Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Antalya’nın Korkuteli ilçesinde  Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin antrenman ve hazırlık çalışmalarını Korkuteli'de sürdüren  Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin başpehlivanı olan Orhan Okulu,  Konyaaltı Belediye Spor Kulübü,Korkuteli Belediyespor Kulübü Güreş takımı,  ziyarette bulundu.

Korkuteli Belediyespor Kulübü Güreş takımı ve Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Temmuz ayında gerçekleşecek tarihi Kırkpınar güreşlerine yağlı antrenmanlarla hazırlanıyor. Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Korkuteli Belediyesi Spor Kulübü Güreş antrenörü Muhammet Sarıcalar’dan bilgi aldı. Sarıcalar,“Ekip olarak çalışmalara devam ediyoruz. Büyük takım yoktu. Büyük başarı vardır. Gelecek ay Tarihi Kırkpınar güreşleri var. Sürekli ekip olarak çalışıyoruz. Genç kardeşlerimizin hepsi kendisini ispat etmişler. Bundan sonra nasip olursa bizde onlardan güreşlerde derece bekliyoruz”dedi.

Verimli bir güreş sezonu geçirdiğine işaret eden, Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin başpehlivanı olan Orhan Okulu,"Çeşitli bölgelerdeki yağlı güreşlerde hep kürsüye çıkmayı başardım. 7-8 aydır tempoyu yavaş yavaş artırarak ağırlık ve kros antrenmanları yaptık. Temmuz ayında gerçekleştirilecek Kırkpınar'a hazırız. Hedefim Kırkpınar'da kürsünün en üst sırasında olmak. Kırkpınar'da bir kez daha başpehlivanlığı elde ederek bu gururu yaşatan pehlivan olmak istiyorum." dedi.