Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 'Tematik Gençlik Kampları Projesi" kapsamında gençlere yönelik Antalya’da “Seracılık ve Organik Tarım Kampı” başladı.

20-24 Kasım tarihleri arasında Antalya’da başlayan kampa Serik, Korkuteli, Finike ilçelerinden 40 genç katılıyor. Ülke tarımı açısından önemli bulunan, katma değeri yüksek ürünlere ve üretim yöntemlerine yönlendirilmesi ve teşvik edilmesi amacıyla Tematik Gençlik Kampları Projesi kapsamında düzenlenen Seracılık ve Organik Tarım Kampı’na katılan gençlere alanında ihtisas sahibi eğitici ve iş sahipleri tarafından eğitim ve uygulama seminerler Özgecan Aslan Gençlik Merkezinde veriliyor.

 

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu"Antalya'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Seracılık ve Organik Tarım Kampımız biyolojik mücadeleyi ve organik tarım çalışmalarını düşünerek Antalya’da yapılıyor. 18-29 yaş aralığındaki gençlerimizle eğitim süresince hem teorik hem de uygulamalı seracılık eğitimleri yapacağız" dedi.