Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yeni projesi “Spor İle Hayata Gülümse” projesi kapsamında vatanları uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin çocukları ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan çocuklar, Antalyaspor – Fenerbahçe karşılaşmasını tribünden izledi.

 “Spor ile Hayata Gülümse” projesi ile çocukların sosyalleşebilmeleri, sportif faaliyetlerle ilgili hale gelebilmeleri ve duygusal açıdan desteklenebilmeleri amaçlanıyor. Projenin ülke genelinde ilgi ve merak uyandıran ve takip edilen bir sosyal sorumluluk projesi olarak sürdürülmesi amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu, Basketbol Federasyonu ve Voleybol Federasyonu ve farklı branşlardaki spor kulüpleri, “Spor ile Hayata Gülümse” projesine destek veriyor. Türk Hava Yolları da “Spor ile Hayata Gülümse”  projesinde çocukların ulaşım sponsoru olarak projeye katkı sağlıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca hayata geçirilen “Spor ile Hayata Gülümse” projesi ile çocuklar Türkiye – İzlanda Milli Maçını, Gençlerbirliği – Beşiktaş karşılaşmasını, Galatasaray- Fenerbahçe derbisini, Trabzonspor – Galatasaray maçını, Osmanlıspor - Fenerbahçe maçını, Türkiye – Arnavutluk Milli Maçını, Fenerbahçe – Vakıfbank arasında oynanan Şampiyonlar Kupası voleybol maçını ve M.Başakşehir  – Galatasaray mücadelesini seyretme imkânını buldular.