Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu , Miraç Kandili münasebetiyle mesaj yayımladı.

Mübarek üç aylar içerisinde yer alan Miraç Kandilinin merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı birçok ilahi feyz ve bereketi barındırdığını hatırlatan Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, “Miraç Kandili, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin dualarının kabul olduğu sınırsız bir yükseliş ufkudur. Bu mübarek gecede elimizi ve gönlümüzü, uzanabileceğimiz herkese açmalı, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Yüreklerimizi kin ve nefret duygularından arındırmak, dostluklarımıza daha da önem vermek için bu mübarek geceyi büyük bir fırsat olarak görmeliyiz.” ifadelerini kullandı.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu “Bu duygu ve düşüncelerle; bu mübarek ve anlamlı gecenin sevgi, barış ve kardeşlik duygularını kuvvetlendirmesini temenni ediyor, ilimiz, ülkemiz ve tüm İslam âlemi hakkında hayırlara vesile olması dileğiyle Miraç Kandilinizi kutluyorum.” dedi 


 İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin HACICAFEROĞLU 
Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü