Antalya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 98'inci yılı coşkuyla kutlandı. Protokol üyeleri el ele tutuşarak, çocukların oluşturduğu sevgi zincirine eşlik etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan kutlamalar, Karaalioğlu Parkı'nda devam etti. Buradaki kutlamalara Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Garnizon Komutanı Piyade Albay Tahir Savran, milletvekilleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin yanı sıra, vatandaşlar katıldı.

23 Nisan  UlusalEgemenlikÇocukBayramı’nın 98. Yıldönümü kapsamında Antalya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü  tarafından çocuklar için çeşitli spor faaliyetleri düzenlendi.Şenlik alanında çocuklar ve aileleri spor yaptı.

Antalya'da yaşayan Rus aileler de çocuklarının yüzlerine ay yıldız yaparak törene getirdi. Alanda ailesiyle kutlamaları izleyen minik bir kız çocuğunun göz bebeğine yansıyan ay yıldız ise ilgi çekti.Tören, protokol ve çocukların birlikte fotoğraf çekiminin ardından son buldu.