Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu  Ramazan  Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, “ Ülkemizde Sevinç, paylaşma, kaynaşma ve yardımlaşmanın birlik ve beraberlik içinde en güzel sebeplerinden olan Ramazan Bayramı’nı kutlamanın mutluluğu ve sevincini yaşamaktayız.Manevi kültürümüzün temel taşlarından olan bayramlarımız vesilesiyle, birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve saygı bağlarımız kuvvetlenmekte, milletçe kendimize, çevremize ve yakınlarımıza karşı sorumluluklarımız hatırlanmaktadır.

Bayramlar kin, nefret ve düşmanlık gibi kötü duyguların köreltilmesine, insanlar arasında kardeşliğin canlanmasına, birlik ve beraberliğin pekişmesine, sevinç ve kederlerin paylaşılarak milletçe el ele, gönül gönüle, hep birlikte olmamıza vesiledir. Müslüman ülkelerinde tam bir vahşet yaşanıyor. Mazlum halk türlü işkencelere maruz kalıyor. Allah’tan, zulüm altındaki Müslüman kardeşlerimizin bir an önce refaha erişmesini diliyorum.


Unutmamak gerekir ki birbirimize dost elimizi uzattığımız, küskünlüklerin nihayet bulduğu, kucaklaşarak, hayır duası alarak geçirdiğimiz bayramlar bizlere İslam'ın barış ve esenlik dolu çağrısının bütün sayfalarını açar. Bu vesileyle Ülkesi ve vatanı için canlarını veren şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anarken, tüm milletimizin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.