Badminton 15 yaş altı Türkiye Şampiyonası Ranking Grup müsabakasında  ikinci olan Asat Gençlik ve Spor Kulübü Badminton Takımı Antalya Gençlik ve  Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu’ nu makamında ziyaret etti. 

Badminton 15 yaş altı Türkiye Şampiyonası Ranking Grup müsabakasında  ikinci olan Asat Gençlik ve Spor Kulübü Badminton Takım Badminton antrenörü Nuran Karaalp  hakkında bilgi verdi. 28-29 Temmuz tarihleri arasında Asat Gençlik ve Spor Kulübü Badminton Takımı  sporcularından Tek bayanlarda Sude Naz Aydın üçüncü, çift bayanlarda ise, Sahra Feride Şimşek ve Merve Dolaşık ikinci oldukları Antalya’yı en iyi şekilde temsil ederek 16-19 Ağustos tarihleri arasında Ankara’da yapılacak final müsabakalarına katılma hakkını elde ettiklerini söyledi. 

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü  Doç.Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, “Asat Gençlik ve Spor Kulübü Badminton Takımı ve antrenörünün Antalya’ya şampiyonluk başarısını yaşatmasıyla  ayrı bir gurur duyduklarını ifade ederek, takım ikinci olarak  finallere gitmeye hak kazandı. Badminton’un başarısı Antalya’da hızla artıyor. Bu başarıların sonucunda  sporcularımızın hedefi olimpiyatlar olacaktır” dedi. Ziyaret sonunda Hacıcaferoğlu, Sporculara Spor malzemesi hediye etti ve başarılarının devamını diledi.