Duatlon Türkiye Finali, Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yapıldı.

Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından düzenlenen Duatlon Türkiye Finali, Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yaklaşık 200 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Duatlon Türkiye Finali'nde yarışlar elit, gençler, yıldızlar, minikler, yaş grupları, takım yarışları ve halk duatlonu kategorilerinde yapıldı. Elit, gençler ve yıldızlarda yaklaşık 200 sporcu 5 kilometre koşarak 20 kilometre bisiklet sürdükten sonra ardından 2.5 kilometre koştu ve en iyi olmaya çalıştı. 

Gazipaşa Duatlonu Türkiye şampiyonasında Antalya  sporcuları kürsü kapattı, M3 Erkekler kategorisinde  Enes Kaya, Türkiye şampiyonu, Hüseyin onay ikinci, Bahri Bağcı üçüncü, Elit kadınlar kategorisinde  Sinem Özdil, Türkiye şampiyonu,Habibe Rengiz ise Türkiye ikincisi,Elit erkekler kategorisinde ise, Zülfü Karabulut Türkiye şampiyonu, Genç Erkeklerde M.Bertuğ Polatcı Türkiye Şampiyonu, bayanlarda Sarah Alara Işkın Türkiye ikincisi oldu. Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Duatlon Türkiye Finali yarışlarında Antalya’yı başarıyla temsil eden sporcuları tebrik etti.