Balkan Bocce Şampiyonası, ve Uluslar arası Bocce Raffa Volo ve Petank Turnuvası  ve Kemer Open Petank Turnuvasında derece alan sporcular  Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Bocce Bowling Dart Federasyonu Antalya İl Temsilcisi Yağmur Uzun Sporcuların çalışmaları hakkında Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu’na bilgi verdi. Uzun,27 Ekim -4 Kasım tarihleri arasında ve Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonunu tarafından 
gerçekleştirilen Balkan Bocce Şampiyonası, ve Uluslar arası Bocce Raffa Volo ve Petank Turnuvası  ve  Kemer Open Petank Turnuvası  Antalya’nın Kemer ilçesinde sona erdi .  Milli Takımlar arası Balkan Şampiyonasında Yunus Emre Sevinç Tek Erkekler Kategorisinde birinci,Ferit Özcan ikinci, Bocce Raffa Volo ve Petank Turnuvası  Fatma Özdemir’in ise şampiyon olduğunu söyledi. 

Boccede Antalya'da iyiyiz

Sorcularla uzun süre sohbet eden  Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Antalya’da Bocce’nin sevilen bir spor branşı olduğunu ve Bocce’nin hızla geliştiğini söyledi. Alınan başarıların kendisini mutlu ettiğini belirten Hacıcaferoğlu, Ülkemizi şampiyonada aldığınız başarıyla layığıyla temsil ettiniz, Hedefiniz bundan sonra olimpiyat başarısı olmalıdır dedi. Hacıcaferoğlu, sporculara spor malzemesi hediye etti ve ziyaret, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.