Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu,Haziran ayında Hollanda'da yapılacak dünya şampiyonası ve 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları hazırlıklarına Antalya'da devam eden, Türkiye Okçuluk Milli Takımını ziyaret etti.


Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu’na Türkiye Okçuluk Milli Takımının çalışmaları hakkında bilgi veren, Okçuluk Milli Takımlar Teknik Direktörü Göktuğ Ergin, yoğun antrenman programı ve uluslararası müsabakalardan dolayı 2019 yılında sezonun erken başladığını ve hızlı geçeceğini belirtti.Haziran ayında dünya şampiyonası, ardından Polonya'da 2'nci Avrupa Oyunları'nın düzenleneceğini anlatan Ergin, "10-16 Haziran tarihlerinde Hollanda'da Dünya Şampiyonası'na katılacağız. Orada öncelikli hedefimiz 2020 Tokyo Olimpiyatları'nın kotasını elde etmek. Klasik yay takımıyla, takım halinde kota kazanabilmek için ilk 8'e kalmak zorundayız. Makaralı yayla her zaman altın madalyanın adayıyız" diye konuştu.


Milli takımdaki sporcularının performansıyla şampiyonalarda başarılı olacaklarına inandığını belirten, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Dünya Şampiyonalarında Türk sporcuların Okçuluk branşında son yıllarda önemli başarılar ettikleri bu başarıya yenisini ekleyeceklerinin inancında olduklarını söyledi.Hacıcaferoğlu,2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları hazırlıklarınan millilere başarılar diledi.