Genç Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası sona erdi. Kepez Belediyesi Spor Kulübü güreşçileri aldıkları sonuçla Genç Kadınlar Türkiye üçüncülüğünü kazandı.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde düzenlenen Genç Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası, final müsabakalarıyla sona erdi. Şampiyonada 25 ilden 135 güreşçi mindere çıktı.Güreşçilerimiz, toplamda aldıkları 94 puan ile 3'üncü sırada yer aldı. Dereceye giren güreşçiler Türkiye'yi uluslararası müsabakalarda temsil etmek üzere milli takım kampına çağrıldı. 

53 kg'da Cennet Ezgi Yazan, 55 kg'da Şerifenur Tarakçı, 57 kg'da Zeynep Yıldırım, 65 kg'da Özlem Şimşek, 68 kg'da Havva Duran, 72 kg'da Şerifenur Yücel ve 76 kg'da Fatma Zehra Kalıada milli takım kampına katılacak.

Alınan başarılı sonuçtan dolayı antrenörlere ve sporculara teşekkür eden Türkiye'nin büyük takımları arasında kürsüye çıkan sporcularımızı tebrik eden Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, “Gençlerimizle gurur duyuyorum, katıldıkları her turnuvadan başarıyla dönüyorlar bu sonuçlarda bizleri çok mutlu ediyor” dedi.