Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 7-14 Ekim tarihleri arasında her yıl ortaklaşa düzenlenen Amatör Spor Haftası 81 ilde eş zamanlı başladı.

Amatör Spor Haftası programları kapsamında Antalya’da düzenlenen  "Atletizm yarışları" Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Zeytinköy Atletizm tesislerinde gerçekleştirildi. 10 kategoride 100 sporcunun katıldığı atletizm yarışlarında sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Heyecan dolu atletizm müsabakalarında dereceye girenlere madalya takdim edildi. 

Antalya'da Atletizm, Bocce, Atıcılık,Masa Tenisi,voleybol,Basketbol,gibi farklı branşlarda spor faaliyetleri düzenlediklerini belirten Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, " Amatör Spor haftasında 7’den 70’e herkes spor yapıyor. Amacımız herkesi spora yönlendirmek, spora teşvik etmek, farkındalık oluşturmaktır. Gençlik ve Spor Bakanlığımız spor faaliyetlerinin gelişmesi açısından son yıllarda gerek tesis gerekse tesisleşme açısından her türlü desteği vermektedir; bizlerde bunun kullanımını sizlere sunmak için var gücümüzle çalışmaktayız" diye konuştu.