Korona virüs (COVID-19) salgını sonrası Gençlik Merkezleri gönüllü gençleri ve personeliyle birllikte örnek  bir mücadele başlatan Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sağlık ve emniyet çalışanları için korunaklı maske üretmeye devam ediyor. 

Gençlik ve Spor  İl Müdürü Prof.Dr. Burahanettin Hacıcaferoğlu, koronavirüse karşı özveriyle mücadele eden sağlık ve emniyet çalışanları için gençlik merkezlerinde maske üretildiğini belirtti. 

Bakan Kasapoğlu, bakanlığına bağlı gençlik merkezlerinde siper maske üretimiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 
Pandemi sürecinin birlik, beraberlik ve dayanışmanın anlmaının güçlü bir şekilde hatırlamamızı sağladığını kaydeden Hacıcaferoğlu,  ‘’Gençlerimiz, her alanda olduğu gibi koronavirüsle mücadelede de ‘biz de varız’ dedi.

Gönüllü gençlerimiz ve personellerimiz her fırsatta olduğu gibi maske üretiminde de ortak çalışmalarla önemli başarılar elde ediyorlar” ifadelerini kullandı.

Devlet ve millet olarak Korona virüs Covid19’a karşı ortak bir mücadele sürdürüldüğünü belirten Hacıcaferoğlu, Gençlik merkezlerimiz de salgın sürecinin başından itibaren yoğun mesai harcayarak sağlık ve emniyet  çalışanlarımız için siper maske üretiyor” şeklinde konuştu. Bu anlamlı çalışmada emek sarf eden  personellerimize ve gönüllü gençlerimize teşekkür ediyorum. Bu günleri birlik, beraberlik ve dayanışma içinde  kısa zamanda atlatacağız” dedi.