Antalya Gençlik ve Spor  İl Müdürlüğü,  bu yılki 15-19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinliklerini Kovid-19 salgını nedeniyle interaktif olarak dijital ortamda kutlayacak.

Antalya Gençlik ve Spor  İl Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile 15-21 Mayıs Gençlik Haftası'nın da yer aldığı özel günler için kutlama programı hazırladı.

Buna göre bu yılki kutlama, faaliyet ve etkinlikler, salgın sonucunda ortaya çıkan şartlar neticesinde şekillenen daha farklı bir konsept ve yöntem doğrultusunda yürütülecek. Bu süreçte gerçekleştirilecek faaliyetlerin odak noktasını gençler ve sporcularla doğrudan, güçlü ve yüksek etkileşime olanak tanıyan interaktif uygulamalar ve içerikler oluşturacak.

15-19 mayıs tarihleri arasında kapsayacak bu faaliyetlerde oluşturulacak coşkuyla, son dönemde yaşanan gelişmelerin gençler başta olmak üzere ülke genelinde yaşattığı negatif ruh halinin bertaraf edilmesini amaçlıyor.

Gençlik Haftası startı çelenk sunumuyla başlayacak

Gençlik Haftası kapsamında ilk olarak, 15 Mayıs Cuma günü saat 10:00'da Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Çelenk sunumu gerçekleştirilecek.

Gençlik Haftası'nda Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün  koronavirüs salgını tedbirleri nedeniyle evde kalınan günlerde hazırladığı Online Sporda Hafızamızı Yeniliyoruz online egzersizler, ayrıca, dijital ortamda kültür, sanat, spor alanında birçok etkinlik gerçekleştirilecek. 

PROGRAM:
http://antalya.gsb.gov.tr/Duyuru/190459/19-mayis-ataturku-anma-ve-genclik-spor-bayrami-programi.aspx