Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Engelsiz Kamp'ta özel gençler stres attı. 

Alaaddin Keykubat Gençlik Kampı'nda düzenlenen etkinlikle özel öğrencilere, Özgecan Aslan Gençlik Merkezi gençlik liderleri eşlik etti. Tırmanma, ip parkuru, okçuluk ve bisiklet gibi sportif faaliyetlerde bulunan engelli özel gençlerin mutluluğu yüzlerine yansıdı.


Eğlenerek motivasyon kazanıyorlar

Down Sendromlu, zihinsel ve bedensel engeli bulunan öğrenciler 1.5 gün süren kampta eğlenceli anlar yaşadı. Gençlik liderleri öncülüğünde tırmanma ve ip parkuru deneyimi yaşayan özel öğrenciler aynı zamanda ok atıp bisiklete bindi. Kahvaltı, öğlen yemeği, akşam yemeği ve ara öğünlerde ikramda bulunulan gençler pandemi dışarıya çıkamadıkları günleri telafi etti.

Her şey sevgiyle başlıyor

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan,"Kent yaşamından uzak ama kente yakın bir yerde gençlerimizin doğal yaşam şartlarında birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşma ve zorluklarla mücadele bilincinin gelişmesi için özer bireylerimiz için Engelsiz Kampımızı hazırladık. Amacımız onların toplum için yer alamsını sosyalleşmesi sağlamaktır.bu çocuklarımız i için en önemli şey; sevgi, çocuklar o sevgiyi hissedince geri dönüşler hep güzel oluyor" Dedi.