Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 31 branşta açılan Kış  Spor Okulları Muay Thai kursunun çalışmaları devam ediyor.

Büyükler, gençler, yıldızlar, miniklerin katılımıyla Antalya 10 Bin Kişilik Spor Salonunda gerçekleşen Muay thai kursları Pazartesi, Çarşamba, Cuma, saat 16:00-18:00, Salı, Perşembe, Cumartesi 19:30-21:00 saatlerinde yapılıyor. İlginin yoğun olarak arttığı Muay Tahi kursları alanında uzman antrenörler tarafından uygulamalı ve teknik olarak veriliyor. Muay Thai antrenmanları katılan 50 yaşındaki 2 çocuk annesi ev hanımı Arzu Süer ve 36 yaşında 3 çocuk annesi ev hanımı Dilek sert’in performansları göz doldurdu.

Yaz Spor Okulları ve Kış  Spor Okullarında 12 ay boyunca  ücretsiz olarak kursların açıldığını belirten Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, Antalya ve ilçelerinde Büyükler, gençler, yıldızlar, Küçükler ve miniklerin spor yaptığını ve sporun Antalya’da hızla büyüdüğünü söyledi.Ayrıca Hacıcaferoğlu, Sporun her branşında olmaları için Engelli bireylere de, İl Spor Merkezleri kurslarına katılmaları için davette bulundu.