Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul sporlarının düzenlediği Gençler Kız ve Erkek Futbol final müsabakalarında Genç kızlarda Antalya Spor Lisesi erkeklerde ise, Muratpaşa Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

19 Ocak 2017 tarihinde Zeytinköy Futbol Tesislerinde oynanan maçlarda derece giren kız ve erkek okul takımlarına kupa ve madalya verildi. Derece alan sporculara kupa ve madalyalarını İl Mili Eğitimi Müdür yardımcısı Hami Dorul, AGHSİM Yüksel Dorul ve Okul müdürleri verdi. 

Dereceye giren okul takımları
Genç kızlarda, Antalya Spor Lisesi 1’nci, Muhittin Mustafa Böcek Anadolu Lise 2’nci, İsmet İnönü MTAL 3’ncü, Serik Hasan Güçlü MTAL 4’ncü olurken genç erkeklerde ise, Muratpaşa Anadolu Lisesi 1’nci, Metin Çiviler Anadolu Lisesi 2’nci, Özel Nesibe Aydın Anadolu Lisesi 3’ncü, Gazi Anadolu Lisesi 4’ncü oldu. 


Genç Kızlar ve Erkekler Futbol final müsabakalarının oldukça çekişmeli geçtiğini belirten Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, “Futbolun gençler tarafından en çok tercih edilen branş olduğunu söyledi. Hacıcaferoğlu ayrıca, “Dereceye girip kupa ve madalya kazanan  takımlarını  tebrik etti.