Sporun her alanında başarı hedefleyen Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kış Spor Okulları Cimnastik branşında çocuklar spor yapıyor.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 31 branşta ücretsiz olarak açılan Kış  Spor Okulları Cimnastik kursunun çalışmaları Yıldızlar, Küçükler ve Miniklerin katılımıyla Antalya Spor Salonunda Salı,Çarşamba,Perşembe,Cuma,Cumartesi,Pazar günlerinde yapılıyor. İlginin yoğun olduğu Cimnatik kursları Cimnastik antrenörleri tarafından uygulamalı ve teknik olarak veriliyor.

Çocukların hem de bedensel ve zihinsel gelişimi sağlamak için Cimnastik sporunun etkili olduğunu belirten, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, “12 ay boyunca  ücretsiz olarak açılan Yaz ve Kış Spor Okullarında çocukların spor yaparken keyif aldığını, yeni kişilerle tanıştığını, sporla stresten uzaklaşıp zinde kaldıklarını sporun kendilerinden ayrılmaz bir  yaşam felsefesi olacağını söyledi. Ayrıca Hacıcaferoğlu, spor yapmak için çocuklara davette bulundu.