Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında  çeşitli spor faaliyetleri düzenlendi.

Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri,10-15 Temmuz 2017 tarihleri arasında Antalya ve ilçelerinde  Kick Boks, Bilardo, Atletizm,Dağcılık,Atıcılık, Tenis, Güreş, Satranç, Karate, Cimnastik,Masa Tenisi, Wushu,Eskrim, Halter branşlarında müsabakalar gerçekleştirildi. Müsabakalara çok sayıda sporcu katıldı. Derece alan sporculara madalya verildi.

Bin sporcu şehitler için toplandı

Antalya Spor Salonunda Yaz Okulları kapsamında 32 branşta eğitim alan öğrenciler şehitleri andı. Anma programında öğrenci ve antrenörler  15 Temmuz günü, şehitlerinin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı’nın ardından şehitler anısına branşlarında mini gösteri yaptı. 

15 Temmuz’u unutmadık unutturmayacağız

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, “  15 Temmuz milletçe verilen destansı bir mücadeledir. Ve unutulmaması, unutturulmaması gerekir. Gelecek kuşaklara öneminin anlatılması ve yaşatılması gereken bir hadisedir. Ülkemiz bu darbeyi bir daha yaşamasın. Bu şuur gençlerimizde devam etsin.  O maksatla  İlimizde birçok  spor müsabakaları düzenlendik ve müsabakalara katılan tüm sporcularımıza ve onlara destek veren ailelerine teşekkür ederim” dedi.