Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen "Damla Projesi" kapsamında Antalya’ya gelen 22 üniversite öğrencisi Spordan Sorumlu Antalya Vali Yardımcısı Salih Gürhan’ı ziyaret etti

Antalya Valiliğinde gerçekleştirilen ziyarette Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu ve 22 üniversite öğrencisi hazır bulundu.
Damla projesi hakkında Spordan Sorumlu Antalya Vali Yardımcısı Salih Gürhan’a bilgi veren Damla Koordinatörü Betül Yaz, Türkiye’nin her şehrinden katılan  Damla Projesi gönülleri amaçlarının insanlar arasında hiçbir ayırım yapmadan toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelerek onlara manevi yönden yardımcı olmak ve motive etmek olduğunu insanlar arasından gönül köprüsü kurduklarını söyledi. Yaz, Anadolu bir çok yerinde bulunan okulları ziyaret ettiklerini duvarlara resim çizdiklerini ve onlarını hayallerini şekillendirdiklerine değindi. Yaz ayrıca Huzur evi, şehit ailelerini ziyaret ettiklerini minnet ve duayla onları unutmadıklarını gösterdiklerini belirtti. Antalya Valiliğinde gerçekleştirilen ziyaret Spordan Sorumlu Antalya Vali Yardımcısı Salih Gürhan’a verilen teşekkür plaketiyle sona erdi.