Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Antalya Spor Salonunu ve Allaaddin Keykubat Gençlik Kampını ziyaret etti.

Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen Antalya Spor Salonunda düzenlenen Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonasının açılışına Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Türkiye Taekwondo federasyon Başkanı Metin Şahin, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, ve sporcular katıldı. 

Şampiyonlar Antalyadan çıkacak

Şampiyonun açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonasına 72 ilden 2 bin 400 sporcu katılıyor bu sayının gençlerin Taekwonda’ya ne kadar ilgisinin olduğunu, geleceğin olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonları Antalya’dan çıkacak. Şampiyonaya katılan sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum." dedi.

Her şey gençler için

Antalya Spor Salonunda bulunan Antrenman salonlarına incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak sporcuların ve çalışmaları hakkında antrenörlerinden bilgi aldı. Uluslararası Gençlik Kampı açılışı öncesi Alaaddin Keykubat Gençlik kampını ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gençlik liderleriyle ve gençlerle  sohbet etti. Kamp ziyareti, gençlik liderleri ve gençlerle çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.