Gençlik ve Spor Bakanlığı  tarafından; 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı yarı yıl tatilinde Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 'Tatil Coşkun Spor Tutkun Olsun' sloganıyla öğrenciler  yarı yıl tatilinde ara vermeden spor yapacak.Tam gün hafta içi ve hafta sonu yapılacak kurslar, öğrencilerin  zamanlarını doğru ve verimli şekilde değerlendirmelerine olanak sağlayacak.


'Tatil Coşkun Spor Tutkun Olsun'

Antalya ve 19 ilçesinde, 24 Ocak- 4 Şubat 2022 tarihleri arasında çeşitli branşlarda açılacak antrenman programlarına ilk, orta, lise eğitim spor çağındaki öğrenciler ilgi duydukları spor branşlarına ücretsiz olarak katılacak. Öğrenciler, antrenman programlarına antalya@ gsb.gov.tr web sitesinden ulaşacaktır.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı sömestr tatili döneminde öğrencilerimize, ilgi duydukları spor dallarında deneyimli antrenörlerimiz nezaretinde  spor eğitim programlarıyla antrenmanlara başlayacaklarını belirten Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, “ Spora çok önem veriyoruz, bu amaçla, çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmalarını için her türlü katkıya hazırız. İlimizde yaptığımız  her spor  faaliyetleri ile  gençlerimize sporu sevdirme gayreti içerisindeyiz. Sporla hedeflerimiz büyük. Gençlerimize düşen görev sporu sevmek ve başarı için çok çalışmaktır. Bir çok branşta açtığımız GSB spor okulları kurslarımız yaz kış devam ediyor. Okuldan arta kalan zamanda Gsb spor okullarındaki branş eğitimleri alarak geçiren öğrencilerimiz, 'Tatil Coşkun Spor Tutkun Olsun' sloganıyla yarı yıl tatilini ara vermeden tam gün boyunca soğuk zamanlardan sıcak salonlarımıza sporla geçirme fırsatını yakalayacaklar.  Biz yarı yıl tatil döneminde tesislerimizin aktif bir şekilde çalışmaları için planlamaları yaptık. Gençlerimizin tatil döneminde merkez ve ilçelerimizin tesislerinde  açılacak kurslara davet ediyoruz” dedi.

 

 

Antrenman Programları Linki tıklayınız?