Antalya'nın Kemer ilçesinde bu yıl 10'uncusu düzenlenecek yarışlarda, 28 ülkeden 260 sporcu mücadele ediyor.

Antalya’nın Kemer ilçesinde 10. Sea To Sky Enduro Yarışları  başladı.Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Kemer Belediyesinin destekleriyle Kemer Enduro Motosiklet Kulübü tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenecek yarışlar, plaj, orman, dağ ve kanyon olmak üzere 4 etapta yapılacak.Deniz seviyesinde başlayıp 2 bin 365 rakımlı Tahtalı Dağı zirvesinde tamamlanacak, aralarında Graham Jarvis, Wade Young, Mario Roman ve Travis Teasdale gibi sporcuların yer alacağı yarışlarda 28 ülkeden 260 sporcu mücadele edecek.

Zorlu etaplarda sporcular, kimi zaman portakal bahçeleri ve çam ormanlarının içinden, kimi zaman dik yokuş ve kayaların üzerinden geçecek. Kanyon etabında su ve kayalarla mücadele edecek sporcular, plaj etabında ise birbirlerine karşı en iyi zamanı sıcak hava ve kuma rağmen elde etmeye çalışacak.


Yarın Kındılçeşme plaj etabıyla başlayacak yarışlar, 26 Eylül Perşembe günü orman etabı, 27 Eylül Cuma günü kanyon etabı ile sürecek.Yarış, 28 Eylül Cumartesi günü dağ etabı ile sona erecek.