Özgecan Aslan Gençlik Merkezi “Gençlerin İyilik Ağacı” projesi kapsamında yardımsever vatandaşlar tarafından bağışlanan kırtasiye ve giyim malzemelerini ihtiyaç sahibi mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarına dağıttı.

Elmalı’nın Gölova köyünde kıyafetten, ayakkabıya, çocuk arabasından kırtasiye malzemesi kalemden deftere kadar, eşyanın bir kısmı, sosyal sorumluluk projesi kapsamında tarlada dağıtılırken bir kısmı da konakladıkları çadırlara teslim edildi. Çocuklar dağıtılan eşyalara büyük ilgi gösterdi. Dağıtımda görev alan lider ve genç gönüllüler köy halkı tarafından büyük takdir topladı.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, yardımsever vatandaşlar tarafından bağışlanan eşyaların, “Gençlerin İyilik Ağacı” projesi kapsamında kendilerine verildiğini söyledi. Gürhan, “Hedefimiz bu proje sayesinde yardımsever vatandaşlar tarafından bağışlanan kırtasiye ve giyim malzemelerini köylerde bulunan bir çok mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarına ulaştırmaktır. Çocukların ihtiyaçlarını karşılayıp onların yüzlerini güldürmek bizleri çok mutlu ediyor" dedi.