Farklı spor aktiviteleriyle çocukların hareket bilincini artırmayı hedefleyen Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün spor etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor.

Antalya Sporla Buluşuyor etkinliği  Muratpaşa Atatürk Kent Meydanında yapıldı.Müzik, spor ve eğlencenin dolu dolu yaşandığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. 3 yaşından 93 yaşına kadar bir çok spor severin katıldığı etkinlikte, voleybol, okçuluk gibi bir çok branşta birbirleriyle yarıştı. Wushu,Karate,Boks, Jimnastik, Muay Thai sporcularının gösterilerini beğeniyle izlendi.2019 Minikler Yıldızlar Karate Şampiyonu Milli Sporcu Doğukan Tuğral’ın Karate gösterisi izleyicilerden tam not aldı.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, “Spor kardeşliğin, barışın, sevginin, saygının, empati kurmanın en güzel araçlarından biridir. Spor etkinliğimiz burayla kısıtlı kalmayacak, spor her yerde olacak. "Sporun açamayacağı bir kapı görmüyoruz. O yüzden sporu yaygınlaştıracağız. Sporu ilimizde bir kültür haline getireceğiz. Kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla her ferdimizin mutlaka bir spor branşıyla uğraşmasının önünü açacağız” dedi.