Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan yeni yıl nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

 Gürhan, yayınladığı kutlama mesajında; “Yeni umutların, yeni heyecanların, yeni beklentilerin olduğu yeni bir yıla giriyoruz.
Her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır. Yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. 2022 yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken içimizdeki büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecanla hep beraber yeni bir yıla giriyoruz.

Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken 2023 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz.

2023 yılında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün sahip olduğu bütün imkanları kullanarak spor ve gençlik alanında  gerçekleştireceğimiz projelerle, en iyiyi yapma ve sürdürebilirliği sağlama, yolunda hizmetlerimiz devam edecektir. Biz gücünü gençlikten alan dinamik bir kurumuz. Başarı, azim ve kararlılık gayemizdir.  Bu birlik ruhunun gençlerimizle yeni yılda da devam edeceğine olan güvenimiz tamdır. Her zaman olduğu gibi üreten, gelişen ve çok çalışan gençlerimizle emin adımlarla ilerleyeceğiz.


Bu vesile ile, 2023 yılının Ülkemize, Milletimize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eder,  Gençlik ve Spor ailesinin çatısında toplanan çalışma arkadaşlarımın, spor camiamızın yeni yılını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

           Yavuz GÜRHAN
Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü