Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği aerobik ve pilates egzersizleri ile ev  hanımları güne sporla başlıyor. Sosyal mesafe kuralına uygun olarak düzenlenen spor etkinlikleriyle hanımlar hem fazla kilolarından kurtuluyor, hem de güne sağlıklı ve zinde başlıyorlar.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü alanında uzman antrenörler eşliğinde, Pandemi sürecinde evlerinde hareketsiz kalan kadınlar için aerobik ve pilates spor etkinliği düzenliyor. Antalya Spor Salonunda aerobik ve pilates egzersizleri ile güne sağlıkla başlıyor. Hafta içi her gün sabah saat 8:30’da yapılan egzersiz programını  hanımlar, sosyal mesafe kuralına uygun olarak gerçekleştiriyor.


Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü fazla kilolarından kurtulmak, kilosunu korumak, en önemlisi de sporla sağlıklı yaşamın kapılarını aralamak isteyen tüm hanımları spor etkinliklerine bekliyor. Ayrıca hanımlara ücretsiz diyetisyen desteği ile  Sağlık ve Beslenme üzerine seminerler veriyor.


Ev hanımlarının sağlıklı yaşam bilinci kazanmaları ve düzenli spor yapmalarını amaçladıklarını belirten Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, “hanımlarımız, antrenörlerimiz eşliğinde pilates ve aerobik ile form tutmanın keyfini yaşıyor. Önceden hiçbir sosyal aktivitesi olmayan devamlı evin içinde oturan hanımlarımız var. Egzersiz programı sayesinde hem spor yapıyor hem de sosyalleşiyor. Hanımlarımızın spora gösterdiği ilgi bizleri çok mutlu ediyor" dedi.