Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof.Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, 03-13 Şubat 2019 Tarihleri arasında Antalya ilinde yapılan Wushu Kungfu Minikler Yıldızlar Gençler ve Büyükler Bay ve Bayan Türkiye Şampiyonasında derece alan sporcular ile  bir araya geldi.

Antalya’yı başarıla temsil eden ve madalya kazanan sporcular ile bir araya gelen Hacıcaferoğlu, ayrıca Bulgaristanın Burgaz Kentinde Avrupa Şampiyonasından da başarı beklediklerinin altını bir kez daha çizdi.

Avrupa ve dünya şampiyonalarında başarı elde eden özel sporcuları Gençlik ve Spor  İl Müdürlüğü binasında ağırlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof.Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, “Her birinizin başarıları bizleri her geçen gün daha büyük başarılar için umutlandırıyor” dedi.  

Wushu Milli takım ve  Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Wushu antrenörü  Köksal Arıkan 03-13 Şubat’ tarihinde Antalya'da  yapılan Wushu Türkiye Şampiyonası'nda derece alan sporcuları hakkında bilgi verdi. “Şampiyonada Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün  sporcuları önemli başarılar elde etti. Derece yapan sporcularımız, 28-31 Mayıs 2020 tarihlerinde Bulgaristanın Burgaz Kentinde Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek” dedi.