Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Sağlık Çalışanları Anne ve Kız Kampı ve Baba ve Oğul Kampında ”, pandemi döneminde bizler için ön safta mücadele veren fedakâr sağlık çalışanları ve aileleri ile bir araya geldi.

 

Kurallara Uyarak Sağlık Çalışanlarımıza Destek Olmalıyız


 
Sağlık çalışanlara yönelik düzenlenecek kamp ile sağlık çalışanları ve ailelerinin, keyifli vakit geçirmeleri, düzenlenecek etkinliklerle kamplarda güzel vakit geçirerek motivasyonlarının yüksek tutulması hedefleniyor.

Kamplarda sağlık çalışanları ve aileleri, bisiklet, tırmanış, okçuluk, golf, dart, el sanatları, bocce gibi bir çok etkinliğe katılarak, keyifli vakit geçirme imkanı bulabilecekler.

Covid-19 önlemleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan kamplarda ilk etapta 300 kişi misafir edilecek. Kampların, “Sağlık Çalışanı Anne-Kız”, “Sağlık Çalışanı Baba-Oğul” ve “Sağlık Çalışanlarının Çocukları” olarak üç farklı konseptte yapılıyor.

Kampın ilk bölümü 17-18 Ekim tarihleri arasında Antalya Alaaddin Keykubat Gençlik Kampı’nda gerçekleştirilirken, 24-25 Ekim tarihleri arasında ise Aydın Efeler, Osmaniye Aslantaş, Mersin Maliye, Bursa Karacaali, Kırşehir Ahi Evran, Manisa Şehzadeler ve İstanbul Marmaracık Gençlik Kampları düzenlenecek.

Bu Zorlu Süreçte Sağlık Çalışanları ve Aileleri İçin Bir Nevi Nefes

Bu kampın ilk defa Antalya’da düzenlendiğini dile getiren Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan; “Sağlık çalışanlarımızın virüs ile mücadelede nasıl fedakarca çalıştıklarını biliyorum. Düzenlenen bu kampla bizler için her daim mücadele eden sağlık çalışanlarımız ve aileleriyle vakit geçirmek istedim. Onlara bu zorlu süreçte bir nebze nefes aldırmak istedik. Projenin tüm Türkiye'ye örnek olmasını istiyoruz. Virüs inşallah en kısa sürede bitecek. Eskisi gibi mutlu ve güzel günlerimize kavuşacağız. Burada sağlık çalışanlarımız ve aileleri için bir çok aktivite hazırlanmış. Siz değerli sağlık çalışanlarımız ve ailelerinize de katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. En kısa zamanda sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle.” diye konuştu.

Anne-kız kampının ardından, 24 – 25 Ekim'de sağlık çalışanlarının çocukları, 31 Ekim – 1 Kasım ve 7 – 8 Kasım'da ise baba-oğul ve yine anne-kız kampları gerçekleştirildi