Gençlik ve Spor Bakanlığı, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün spor tesisleri ve yurtlarını yerinde inceledi.

Elmalı Hamdi Yazır Yurdunda gerçekleştirilen toplantıya, Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı İsa Akçay, Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özgül  Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan ve birim müdürleri katıldı.

Görev kutsaldır biz her zaman hazırız

Toplantıda; dinamik norm kadro sisteminin işleyişi, personele verilen/verilecek eğitimler, İl Müdürlüğü hizmet kalitesini artırma çalışmaları, Bakanlık ile İl Müdürlüğü arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi, Yurt hizmet kalite standartları,Spor faaliyetleri ve gençlik faaliyetlerinin yaygınlaştırılması, işletmelerin takibi personel ve öğrenci toplantıları konuları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Fidanlarımızı umutlarımızı yeşertiyor

Toplantının ardından, Elmalı Hamdi Yazır Yurdunun bahçesine, Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı İsa Akçay, Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özgül  öğrencilerle birlikte fidan dikti. 


Yurtlarımızı, gençlerimizin evidir


Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı İsa Akçay, Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özgül  Elmalı Hamdi Yazır Yurdunun mutfak, kantin ve  odalarına denetim ve incelemelerde bulundu. Yurt yemekhanesinde gençlerle sohbet eden  Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özgül,  yurtta yemek ve barınma memnuniyeti konusunda öğrencilerin, istek ve görüşlerini aldı.

Spor bizim geleceğimizdir

İnceleme ve denetimlerine Antalya Spor Salonunda devam eden, Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı İsa Akçay, Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özgül,  spor branşlarını gezdi ve sporcularla sohbet etti. Spor Salonundaki branşları ziyaret eden,Akçay ve Özgül  havalı silah branşında atış yaparak hedefi 12’den vurdu.