Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü  Yavuz Gürhan Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda derece alan Taekwondo ve Tenis sporcusu ve antrenörlerini  makamında kabul etti.

6-7 Mart 2021 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Sofya kentinde yapılan yaklaşık 50 ülkeden 700 sporcunun katıldığı  Bulgaristan Sofia Open G1 Şampiyonasında, Antalya’yı temsil eden Antalya Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Safiye Kocagöz yıldızlar kategorisinde ikinci olarak önemli bir başarıya imza attı. 

10-17 Mart 2021 tarihleri arasında İstanbul'da yapılan  8. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasında ise, 47 kg Melisa Eravcı ikinci,37 kg Safiye Kocagöz üçüncü,51 kg Ruken Karakoç beşinci,  59 kg Badegül Sonbahar altıncı oldu.

Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından, Gamze Akkoca, Ramina Han, Havva Uyar, "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Okçuluk Türkiye Kupası'nda" takım halinde İkinci oldu. 

Hedeflerimizi büyük tutuyoruz

Başarılarından dolayı sporcuları tebrik eden Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü  Yavuz Gürhan, Antalya’da Gençlik ve Spor Bakanlığımızın son yıllarda spor altyapısına yapılan ciddi yatırımlar sayesinde lisanslı sporcu sayısında büyük bir artış olmuştur. Bu da başarıyı beraberinde getiriyor. Genç sporcularımızın elde etmiş olduğu başarılar hepimizi gururlandırmıştır” dedi.

Başarmak için çok çalışmalısınız

Genç sporculara, hedeflerinin büyük olması gerektiği yönünde tavsiyelerde bulunan Gürhan, “Bir şeyi başarmak, onu ne kadar istediğinizle orantılıdır. Bu nedenle her zaman hedeflerinizi büyük tutup onu başarmak için elinizden gelen çabayı göstermelisiniz. Bir spor dalında eğer başarı varsa, orada muhakkak iyi birde antrenör vardır. Bu yönüyle antrenörlerimize de teşekkür ediyorum. Gençlerimize değer verdikçe onların neleri başarabileceğini hep birlikte görüyoruz. Elbette ki bununla yetinmeyeceğiz. Antalya  adına daha fazlasını kazanmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” ” şeklinde konuştu.

Gürhan, ziyaretin son bölümünde başarılı sporculara, spor malzemesi hediye etti.