Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan,“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Gürhan, “Çocuklarımız Güçlü Türkiye’nin teminatıdır" dedi.


Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında;Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz."Milletin istiklalini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır, sözüyle yürütülen İstiklal Mücadelesi, 23 Nisan 1920'de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, vatanın düşmanlardan kurtarılması ve Cumhuriyet’in ilan edilmesiyle milletimizin önünde yepyeni bir ufuk açılmıştır. “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”, milli egemenliğimizi ve bağımsızlığımızı tüm dünyaya ilan ettiği gibi, dünyada ilk kez Atatürk tarafından çocuklara armağan bir bayram olarak da ayrıca önemli ve anlamlı bir gurur günüdür. Bu önemli günün çocuklara bayram olarak armağan edilmesi, çocuklarımıza verdiği sevgi, güven ve önemin" göstergesidir.


Güçlü Türkiye’nin teminatı çocuklarımızın, sevgi dolu kalpleri, gülen gözleriyle, milli egemenliğimizi kutladığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ülkemizi yarınlara güvenle taşıyacaklarına olan inancımız tamdır. Ülkemizin daha da gelişip yükselmesi, gelişmiş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkması için, elde edilen başarıların sürekliliğinin sağlanması için, yarının büyükleri olan çocuklarımızın; sorumluluklarının bilincinde, ülkesini ve milletini seven, ufku geniş, büyük düşünen, bilim ve teknolojiye yatkın olarak yetiştiğini bilmek  ülkemizin geleceğinin emin ellerde olduğunu görmek, sevinç, coşku ve gururumuzu arttırmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, "Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk ve silah arkadaşlarını, bizlere özgür ve bağımsız bir ülke bırakmak için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Aziz Milletimizin ve güçlü Türkiye'nin teminatı olan sevgili çocuklarımızın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü 
                        Yavuz Gürhan