Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Antalya Bilim Üniversitesi SKS Müdürlüğü bünyesinde bulunan öğrenci toplulukları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Antalya Bilim Üniversitesinde düzenlenen programa, Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  İsmail Yüksek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri, üniversite idari kadrosu ve öğrenci topluluk başkanları katıldı.

Kültür ve spor topluluklarının başkanlarıyla kahvaltılı toplantıda  bir araya gelen Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bünyesinde bulunan kültür,spor sanat ve gönüllük alanlarında ki projelerin tanıtımını yaptı.

Biz kökleriyle güçlenen bir aileyiz 

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan  “Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Bilim Üniversitemizin gençlerine gençlik, spor ya da gelecek vizyonlarıyla ilgili projelerine destek olmak, onların fikirleriyle Antalya’nın gençlik ve spor alt yapısını geliştirmeyi amaçlıyoruz. “Biz gençler için buradayız ve onların geleceği için çok çalışıyoruz. Tesislerimizin kapıları gençlerimize 7/24 saat sonuna kadar açıktır. Spor salonlarımızda, 300 antrenörümüzle  hizmet veriyor gençleri sporla buluşturuyoruz. Antalya ve ilçelerimizde 8 gençlik merkezimiz olup yaklaşık 50 bin  üye sayımız var. Sosyal ve Kültürel bağları güçlendiren gençlik kampımız var.  Biz kökleriyle güçlenen aileyiz. Gençlerin her türlü projesini desteklemeye hazırız.  Spor tesislerimiz ,Gençlik Merkezlerimiz  ve yurtlarımızla gençlerimizin her zaman yanındayız. Sizlerin ihtiyaçlarını çözmek için Bilim üniversitesi yaptığımız iş birliği içerisinde çok çalışacağız” dedi.

Gençler bizim geleceğimizdir

Bilim Üniversitesi ordusu olarak biz büyük bir aileyiz. Siz değerli aile üyelerimizle bir arada olmak bizleri çok mutlu ediyor. Gençlerimiz bizler için çok kıymetli çünkü onlar bizim geleceğimiz.” dedi. Öğrenci topluluklarının faaliyetlerine değinen Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  İsmail Yüksek, “Spor, sanat ve sosyal alanda gerçekleştirilecek faaliyetlerin gençlerin gelişimi açısından fayda sağlayacağına ve kazanım için herkesin birlik ve beraberlik içinde ortak hareket edilme gerekliliğinin önemine değindi. Bilim Üniversitesi’nin şu anki stratejisinin en kaliteli eğitimi vermek olduğunu dile getiren Rektör Yüksek, “ Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katkıda bulunarak tesislerini, gençlik merkezilerini kısaca tüm imkanlarını sonuna kadar açan Genlik ve Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ederiz” dedi.

 

Programın sonunda, Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  İsmail Yüksek,  Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, topluluk başkanlarıyla birlikte toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.