Toplumun tamamında teknoloji ve bilim konusunda farkındalık oluşturmayı, Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen TEKNOFEST'te, gençlerin geleceğin teknolojileri üzerinde çalışmalarını desteklemek için Roket’ten Otonom Sistemlere, Yapay Zeka’dan Sualtı Sistemleri’ne kadar 39 farklı kategoride Türkiye tarihinin en büyük ödüllü Teknoloji Yarışmaları olan 
TEKNOFEST 2022 Finalinde Yarışacak Olan “MEMORY WORLD” Takımı Gençlik ve Spor  İl Müdürü  Yavuz GÜRHAN’I ziyaret etti.

20 Temmuz 2022 tarihinde il müdürlüğü makamında gerçekleşen ziyarete,Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Ünal ve “MEMORY WORLD” takım Mentörü ve Danışmanı Gençlik Lideri Tolgahan Yıldırım ve takım üyeleri eşlik etti.

MEMORY WORLD TAKIMIMIZ TEKNOFEST’TE İNSANLIK YARARINA TEKNOLOJİ - SAĞLIK VE İLK YARDIM KATEGORİSİNDE YARIŞACAK


12 -14 Ağustos 2022 tarihleri arasında Rize’de düzenlenecek olan Uluslararası TEKNOFEST Yarışmasında Sağlık ve İlk Yardım Kategorinde ön eleme aşamalarından geçerek finale kalan takım üyeleri Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yavuz Gürhan'ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında sunum yaptı.

“ANI DÜNYASI” projesiyle yarışma da yer alacak takım üyeleri yarışma için büyük bir özveri ile hazırlandıklarını belirtti. İl müdürlüğümüzün kendileri ile her zaman ilgilendiklerini ve destek olduklarını dile getiren gençlerimiz, il müdürlüğümüzün ismini bu alanda da duyuracak oldukları için gururlu ve heyecanlı olduklarını, amaçlarının da Milli Teknoloji hamlesine katkıda bulunmak olduğunu dile getirdi.

Gürhan "Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin başarılı işlere imza atmalarının kendilerini gururlandırdığını, alanlarında kendilerini geliştiren projeler üretmelerini ve bu tür yarışmalara katılmalarını önemsediklerini söyledi.

Şehre yakışanında bu tür insanlığın faydasına olacak işler olduğunu ifade eden Gürhan, “Hedeflediğimiz genç profili üreten, katkı sunan, insanlığı gözeten gençlerdir. İnşallah finalde de dereceye girip bizleri onurlandıracaksınız. Her zaman destekçiniz olmaya devam edeceğiz. Şehrimize güzel haberlerle dönmeniz dileğiyle” dedi.

Ziyaret “MEMORY WORLD” Takımının fotoğraf çekiminin ardından Yavuz Gürhan'ın başarı  dilekleriyle sona erdi.