Hayatı güzelleştirmekten öte hayatın her anına iz bırakan, her başarı öyküsünün ardında alın teri olan ve ilham veren kadınlar, Dünya Kadınlar Günü Su Sporları  Etkinliğinde bir araya geldi.    

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinesinde  Kaleiçi Yat Limanı Marina’da düzenlenen Dünya Kadınlar Günü Su Sporları  Etkinliğinde 7’den 70’e  spor sever, Kano, Paddle Board ve  Yelkenleriyle denize açıldı. Spor sever kadınlar,  “Kadın Sporcularının Gücü Denizde” mottosuyla farkındalık yaratırken , açtıkları Türk bayraklarıyla da denizde renkli görüntüler oluşturdu. 

Dünya Kadınlar Günü Spor Etkinliğinde buluştuklarını belirten Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, "Hayatın her alanında: evde, okulda, işte, sporda, olimpiyatta, başarıda, kürsüde, şampiyon: Kadınlarımız. "Her başarı öyküsünün ardında kadınların izi ve alın teri var. Yaptıkları her işe değer katan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, tüm kadınlarımız için eşit ve adil koşullarda yaşamlarını ö sürdürdükleri sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir hayat diliyorum " dedi.