Yönetim

 

Hulusi ŞAHİN
Antalya Valisi

1971 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra 1992 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

1994 yılında Aksaray Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Çeşitli staj aşamalarını müteakip İngiltere’de 8 ay yabancı dil ve İngiliz Kamu Yönetimi üzerine eğitim gördü. 1997 tarihinde 84. dönem Kaymakamlık Kursunu tamamlayarak Karaman ili Kâzımkarabekir ilçesine atandı. Ardından, Ardahan ili Çıldır ilçesinde 2 yıl görev yaptı. 2001 yılında Trabzon ili Arsin ilçesi Kaymakamlığı görevine atandı.

2004 Yılında İçişleri Bakanlığı tarafından İngiltere Exeter Üniversitesi’ne “Kamu Yönetimi ve Kamu Politikaları” alanında master yapmak üzere gönderildi. “Local Education Authorities Under New Labour” adlı İngiliz Eğitim Sistemi üzerine hazırladığı yüksek lisans tezi Üniversite Senatosu tarafından “merit” (üstün başarı) derece ile kabul edildi. Ekim 2005’te yurda döndü.

2006-2009 yılları arası Adıyaman ili Besni Kaymakamlığı, 2009-2013 yılları arası Çorum ili Sungurlu Kaymakamlığı, 2013-2016 yılları arası ise Kocaeli ili Dilovası Kaymakamlığı görevini yürüttü.

2016 yılında Malezya Malaya Üniversitesi'nde Uluslararası Kamu Siyaseti ve İdaresi Enstitüsü (INPUMA) tarafından düzenlenen ''Managing Diversity in a Globalising World: The Way Forward'' (Küreselleşen Dünyada Farklılıkları Yönetmek) adlı programa İçişleri Bakanlığı'nı temsilen katıldı.

1 Aralık 2016 tarihinden itibaren 2 yıl süre ile İstanbul ili Esenler Kaymakamlığı görevinde bulundu. 07.11.2018 - 18.05.2022 tarihleri arasında Batman Valisi olarak görev yapan Vali Hulusi ŞAHİN, 23.03.2020 - 18.05.2022 tarihleri arasında Batman Belediye Başkan Vekilliği görevini yürütmüş ve 18.05.2022 - 14.08.2023 tarihleri arasında Malatya Valisi olarak görev yapmıştır.

Vali Hulusi ŞAHİN 09.08.2023 tarih ve 2023/376 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Antalya Valiliği görevine atanmıştır.

İngilizce bilmekte olup, evli ve 3 çocuk babasıdır.




  

Yavuz GÜRHAN
Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü

Yavuz Gürhan 1972 Trabzon doğumludur. Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü mezunudur.

1997 yılında Giresun’un Güce İlçesinde, Güce İlköğretim okulunda Beden Eğitimi öğretmenliği olarak göreve başlamıştır. 2002 yıllında tayin ile geldiği Antalya’da 2008 yılına kadar çeşitli okullarda Beden Eğitimi öğretmenliği görevini sürdürmüştür. 2008 yılında Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcılığına görevlendirilmiştir. 2014 yılına kadar İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde, çeşitli görevlerde bulunduktan sonra İlçe Müdürlüğü kadrosuyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev almıştır. 2015 yılından 2020 yılına kadar Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görevlendirilen Gürhan, 12.02.2021 tarihi itibariyle Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atanmıştır.

Avrupa Birliği tarafından desteklenen birçok projede proje sorumlusu ve yasal temsilcilik yapmıştır. Birçok ulusal ve uluslararası organizasyonlarda görev almıştır. Bunların yanı sıra; Okul Sporları İl Temsilciliği, Antalya Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi İdari Koordinatörü olarak da görev almıştır. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Antalya Valiliği, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görev hayatı boyunca birçok takdir ve teşekkür belgeleri ile ödüllendirilmiştir.

Hayat Felsefesinde kararlılık, yenilik ve çok çalışmanın ayrı bir yeri olan Yavuz Gürhan, evli ve iki çocuk babasıdır. 


                                                                         
İl Müdürüne Mesaj Göndermek İçin Butona Tıklayınız. 






Birimler
SPOR HİZMETLERİ
Spor Faaliyetleri Birimi
İzzet TEKELİ
Şube Müdürü
Sportif Değerlendirme ve Takip Birimi
Necati ÖNER
Şube Müdürü V.
Sicil Lisans ve Spor Kulüpleri Birimi
Süleyman GEDİZ
Şube Müdürü
Okul Sporları Birimi
Çağlar SEVİNÇ
Şube Müdürü V.
Spor Tesisleri Birimi
Bülent YURTERİ
Şube Müdürü
GENÇLİK HİZMETLERİ
Gençlik Faaliyetleri Birimi
Mehmet ÜNLÜ
Şube Müdürü
YURT HİZMETLERİ
Yurt İdare Birimi
Sedat FERTELLİ
Şube Müdürü
Yükseköğrenim Özel Barınma Hizmetleri Birimi
Mustafa SÖYLER
Şube Müdürü
DİĞER HİZMET BİRİMLERİ
Mali İşler Birimi
Ziynet AYTAR
Şube Müdürü
Pesonel ve Tahakkuk Birimi
Turgut ERŞAN
Şube Müdürü
Eğitim, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Birimi
Sıraç DOĞAN
Şube Müdürü
Yatırım ve İnşaat Birimi
Fatih IŞIK
Şube Müdürü
İşletmeler Birimi
Volkan SARITAŞ
Şube Müdürü
İhale ve Satınalma Birimi
Hilal OCAK
Şube Müdürü V.
Destek Hizmetleri Birimi
Ertuğrul YILDIZ
Şube Müdürü
Protokol, Basın ve Halkla İlişkiler Birimi
Buğrahan BOZKURT
Şube Müdürü V.