2023 Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Osman Bayrakdar sezonu kapsamında  düzenlenen Hokey Grup müsabakaları Antalya'nın Alanya ilçesinde başladı.

Alanya Avsallar Hokey sahasında  bugün startı verilen  Hokey Grup müsabakalarında Antalya ,adana, Muğla, Mersin, Ankara , Nevşehir, Konya , Osmaniye, Kayseri, Denizli Kahramanmaraş, Aydın, illerinden  kadın ve erkek takımları yer alıyor.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan yaptığı açıklamada, “Grup müsabakaları sonunda ilk 4’e kalan erkek ve kadın takımın  17-22 Temmuz 2023 tarihleri arasında, Alanya Avsallar hokey sahasında gerçekleştirecek final müsabakalarına katılmaya hak kazanacağını söyledi.
Gürhan,  "Hokeyde genç bir ülke olmamız nedeniyle takımlarımızın son yıllardaki başarısı çok ses getirdi. "Türk hokeyi çok hızlı ilerliyor. Burada Gençlik ve Spor Bakanlığının yaptığı tesislerin önemi var. Umarım bu destek sayesinden takımlarımızın başarıları daha da artar ve hokey hak ettiği yere gelir” dedi. Hokey grup yarışmalarını en iyi şekilde ev sahipliği yapacaklarını kaydeden İl Müdürü Gürhan, tüm sporseverleri hokey müsabakalarını izlemeye davet etti. 

Grup müsabakaları  22 Haziran  Perşembe günü oynanacak karşılaşmalarla sona erecek.